Van 't Veen Schildersbedrijf

Vakmanschap voorop

Renovatie- en onderhoudsschilderwerk

Bij renovatie en onderhoud verzorgen wij het schilderwerk. Van vrijstaande woningen tot appartementencomplexen en van kantoren tot bedrijfshallen.

Nieuwbouwschilderwerk

Bij grote en kleine nieuwbouwprojecten verzorgt Schildersbedrijf Van ’t Veen het schilderwerk. Kwalitatief hoogwaardig en volgens een strakke planning.

Beglazing

De juiste beglazing is belangrijk om uw pand energiezuinig en duurzaam te maken. Wij helpen u bij het kiezen uit de modernste soorten glas, voor de hoogste isolatiewaarde.

Wandafwerking

Wanden zijn belangrijk voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Strak afgewerkt of een echte ‘eye-catcher’? Schildersbedrijf Van ’t Veen verzorgt het voor u.

Als uw pand prachtig in de verf staat. Als alles volgens afspraak verloopt en de klus vlot en goed afgerond wordt. Kortom: als kwaliteit zichtbaar wordt.

Wij zijn Schildersbedrijf Van ’t Veen. Een middelgroot schildersbedrijf uit Kampen dat in heel Nederland actief is. Wij verzorgen renovatie- en onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, beglazing en wandafwerking. We houden ons bezig met grote projecten voor bijvoorbeeld aannemers en woningbouwverenigingen, maar we zijn er ook voor de particulier. Bij ons is uw project altijd in goede handen.

Samen met onze klant gaan wij voor het beste resultaat. Schilderwerk van de hoogste kwaliteit staat bij ons voorop. Daarnaast staan wij bekend om onze snelheid en flexibiliteit. Wij gaan geen probleem uit de weg en wanneer het spannend wordt, lossen wij het op.

Benieuwd wat Schildersbedrijf Van ’t Veen voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.